Martina Aitolehti elää elämänsä parasta aikaa – aikoo takaisin opintojen pariin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ensi kesänä nelikymppisiä juhliva hyvinvointivalmentaja Martina Aitoleht aikoo panostaa yhä enemmän tulevaisuuteensa ja onnellisuuteensa. Nainen on nyt kertonut seuraajilleen palaavansa takaisin koulunpenkille.

– Olen eilen ilmoittanut itseni kolmen vuoden kansainväliseen kouluun ja lähden tammikuussa opiskelemaan Barchelor in sport progman -tutkintoa, Aitolehti hehkuttaa.

Hän kertoo elävänäsä onnellisempaa ja täysivaltaisempaa elämään kuin koskaan aiemmin. Hänen mukaansa lapset on tehty, yritystoiminta on menestynyttä ja oman elämän status on saavutettu elämässä. Arki kulkee omalla painollaan.

– Olen pitkään miettinyt että haluaisin opiskella lisää. Janoan lisää tietoa ja ymmärrystä, kaiken sen lisäksi mitä aikaisemmat opinnot, oma tavoitteellinen harjoittelu ja tietysti mieletön ura verkkovalmentajana on mulle opettanut.

– Monen silmissä olen saavuttanut jo kaiken, mutta omassa päässäni olen vasta alussa, toki erittäin hyvässä lähtöruudussa, kovan työn saattelemana. Mun kunnianhimo ja halu kehittää itseäni urheilija, valmentajana ja yrittäjänä on varmasti kyltymätön ja tämä on mielestäni siunaus mitä pitää ruokkia, hän kiteyttää.