40 vuotta täyttävältä Paula Vesalalta yllätyslevy: ”Thrash metalista ja teknosta M.A. Nummiseen”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu suomalainen laulaja-lauluntekijä Paula Vesala täytti perjantaina 10. joulukuuta 40 vuotta. Kunnioitettavan uran suomalaisen popmusiikin kentällä tehnyt artisti juhlistaa merkkipäivää yllätysjulkaisun merkeissä. Hän julkaisee Jurekin tuottaman Totuuksia popmusiikista -ep:n.

– Tässäpä niitä hedelmiä, jotka eivät päädy ensi vuonna julkaistavalle albumille. Olisihan se sääli jättää näitä pöytälaatikkoon! Totuuksia popmusiikista EP:llä on vaikutteita trash-metallista ja teknosta M.A. Nummiseen, ränttäystä misogyniasta ja perässähiihtäjien valituksesta sekä ihan vaan hauskanpitoa. EP sisältää myös yhden saneludemon puhelimestani. Sille on annettu vähän lisäelämää tuotannon muodossa, mutta ei niin paljoa, että se tulisi valmiiksi, ja niin on hyvä, Paljasti Vesala tiedotteessa.

PMMP-yhtyeen lopettamisen jälkeen soolouran aloittanut Vesala työstää parhaillaan myös ensi vuonna julkaistavaa kolmatta pitkäsoittoaan. Laulaja-lauluntekijä on parhaillaan Vesala 40 -juhlakiertueella, joka ulottuu joulukuussa vielä Helsinkiin, Lahteen ja Baltic Princess -laivalle.