Kimi Räikköseltä jäähyväiset Ferrarille – Aleksi Valavuorelta pysäyttävä kommentti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Kimi Räikkönen jätti hyvästit Formula 1 -radoille kuljettajana tänään sunnuntaina. Poikkeuksellisen pitkä ja menestyksekäs ura on tuonut Räikköseltä miljoonia faneja ympäri maailmaa ja hän on vaikuttanut myös suureen joukkoon suomalaisia.

Eilen Kimi julkaisi Instagramissa jäähyväispäivityksensä Ferrarille, jonka kuljettajana hänet pitkälti muistetaan varsinkin Italiassa. Kuvakoosteessa nähdään miten Räikkönen tapasi vielä kerran Ferrarien tiimin ja poseerasi heidän kanssaan yhteiskuvassa. Tekstissä Räikkönen kiittää lyhyesti Ferrarin F1-tallia.

Päivityksen kommenteissa mediapersoona Aleksi Valavuori kiteyttää monien suomalaisten tuntemukset tämän päivän merkityksestä. Valavuori toivottaa onnea kisaan ja toteaa, että ”kisaan loppuu virallisesti meidän monien nuoruus”. Siinä Valavuori on varmasti oikeilla jäljillä, sillä eräs ajanjakso päättyy tänään.