Finnair lentää ensi kesänä suoraan Seattleen

Matkailu · Terhi Piiroinen

Finnair laajentaa reittiverkostoaan Yhdysvalloissa ja avaa 1. kesäkuuta 2022 reitin Helsingistä Seattleen. Finnair operoi kesäkaudella kolme viikoittaista lentoa Seattleen maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Washingtonin osavaltiossa sijaitseva Seattle on kuuluisa upeasta luonnosta, kahvista, musiikkielämästä ja vireästä kaupunkikulttuurista. Kaupungin lähistöllä voi vierailla tunnelmallisilla viinitiloilla tai patikoida ikivihreissä metsissä. Monella suuryrityksellä on toimintaa Seattlessa, ja kaupunki onkin tärkeä kohde myös liikematkustajille.

– Olemme todella iloisia ollessamme voidessamme tarjota asiakkaillemme lisää yhteyksiä Yhdysvaltojen ja Pohjois-Euroopan välillä. Seattlen lisääminen Finnairin verkostoon on varmasti mieleinen yllätys monille yrityksille, joilla on toimintaa Seattlessa, kertoo Ole Orvér, Finnairin kaupallinen johtaja.

Finnair lentää Helsingistä kesäkaudella 2022 myös Dallasiin, New Yorkiin, Los Angelesiin ja Chicagoon. Lisäksi Finnair panostaa Yhdysvaltoihin jatkamalla Tukholmasta lennettäviä suoria lentoja Los Angelesiin ja New Yorkiin myös kesäkaudella.