Jaajo Linnonmaa jättää Aamulypsyn kuukausiksi: ”Haluan nauttia yhteisistä kouluaamuista”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Juontaja Jaajo Linnonmaa on paljastanut jäävänsä väliaikaisesti pois Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmasta tämän vuoden lopussa. Juontaja teki yllätyspaljastuksen suorassa lähetyksessä maanantaiaamuna.

Jaajo Linnonmaa jää isyysvapaalle 17. joulukuuta. Hänen on määrä palata Radio Suomipopin aalloille jälleen huhtikuussa. Juontajan mukaan hän rakastaa aamuradiota, mutta haluaa viettää enemmän aikaa perheensä kanssa.

– Mä olen tehnyt Aamulypsyä nyt putkeen 9 vuotta, ja sen myötä multa on jäänyt väliin kaikki yhteiset arkiaamut lasten kanssa. Nyt, kun kaksoset on aloittaneet koulun ja kolmas tytär on tarhassa, niin haluan nauttia yhteisistä kouluaamuista ja heittää tytöt kouluun ja tarhaan. Lisäksi mulla on 1,5-vuotias poika, kenen kanssa haluan viettää laatuaikaa päivisin, kun meillä kummallakaan ei ole just nyt suurempia velvollisuuksia, Linnonmaa kertoi Instagramissa.

Linnonmaata Aamulypsyssä paikkaa muun muassa Selviytyjät Suomi ja Farmi Suomi -ohjelmia juontava Juuso Mäkilähde. Ohjelman muita juontajia ovat Tuukka Ritokoski ja äitiyslomalle jäänyttä Anni Hautalaa tuuraava Janni Hussi.