Viimeinkin! Duran Duran Suomeen 40 vuoden odotuksen jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valtavasta suosiosta etenkin 1980-luvulla nauttinut pop ja rock -yhtye Duran Duran saapuu Suomeen. Yhtye esiintyy In The Park -konsertissa Helsingin Kaisaniemessä 2. kesäkuuta. In The Park -tapahtumassa nähdään Duran Duranin lisäksi ainakin Nile Rodgers & Chic.

Duran Duranin edellisestä Suomen keikasta on ehtinyt vierähtää lähes 40 vuotta, sillä viimeksi yhtye esiintyi maassamme vuonna 1982. Yhtyeen oli määrä esiintyä Helsingissä vuonna 2011, mutta esiintyminen jouduttiin perumaan laulaja Simon le Bonin ääniongelmien vuoksi.

Duran Duran aloitti toimintansa Iso-Britannian Birminghamissa vuonna 1978 new wave -yhtyeenä. Yhtye tunnetaan muun muassa hiteistään Hungry Like the Wolf, Girls on Film ja A View to Kill. Yhtye julkaisi lokakuussa uuden Future Past -albuminsa, jolla vierailevat muun muassa Tove Lo ja Ivorian Doll.