Lais Ribeiron rantaposeeraus kiteyttää olennaisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Lais Ribeiro on tehnyt jo pitkään menestyksekästä malliuraa. Kaunotar on tullut monille tunnetuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaatemerkin muotinäytöksistä, mutta nainen on poseerannut myös muun muassa Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina. Nykyisin hän on yli kahden miljoonan someseuraajan julkkistähti.

Tuoreessa päivityksessään Ribeiro nähdään nyt nauttimassa auringosta kotimaassaan Brasiliassa, jossa hän oli suunannut uimarannalle. Aurinkotuolissa mustissa biksuissa rentoutuva mallikaunotar nauttii samalla juomaa kookospähkinästä. Kuvat saivat nopeasti yli 60 000 tykkäystä ja suuren määrän kommentteja.

Lais Ribeiro julkaisi itsestään upean kolmen kuvan sarjan, jossa nainen nähdään luonnon helmassa rinnat paljaana. Tyylikkäissä kuvissa tähdelle on laitettu pitkät hiustenpidennykset, joiden avulla nainen saa rintansa kahdessa kuvassa peitettyä. Viimeisessä otoksessa Ribeiro on kuitenkin siirtänyt hiukset olkansa taakse ja peittänyt ylävartalonsa käsillään.