Nicole Coco Austin kuumissa somekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin kertoi taannoin imettävänsä viisivuotiasta Chanel-tytärtään niin kauan kuin tämä sitä haluaa. Siviilissä pullantuoksuinen perheenäiti Coco tunnetaan kuitenkin julkisuudessa ennen kaikkea rohkeista kuvistaan ja uhreista kurveistaan.

Nyt Coco on poseerannut hämmentävän kurvikkaana sosiaalisen median julkaisussaan. Moni on varmasti pohtinut onko tällainen vartalo yleensäkään mahdollinen saada luonnonmukaisesti, sillä valtavat pakarat eivät näytä sopivan lainkaan muuhun vartaloon.

Nicole Coco Austin kertoi taannoin lapsensa imetyksestä esimerkillisellä tavalla. Hän kertoi rakastavansa imetystä, vaikka sen alussa olikin hieman vaikeuksia. Perheen tuella hän suostui jatkamaan ja sitten siitä tuli ihastuttava rutiini, joka jatkuu yhä edelleen neljän vuoden jälkeen.