Ajokortiton rattijuoppo varasti auton Riihimäellä – ajoi suoraan puuta päin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Riihimäellä päivystänyt poliisipartio sai tehtäväksi tarkastaa puuta päin ajaneen auton Riuttantiellä puolen päivän jälkeen sunnuntaina. Henkilöauto oli pyörähtänyt renkaillaan ympäri ja ajautunut ojaan törmäten auton perä edellä puuhun.

Tapahtumapaikalla selvisi, että autoa oli ajanut parikymppinen mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 1.03 promillea, joten hänet vietiin verikokeeseen veranalkoholipitoisuuden määrittämiseksi. Miehellä ei ole voimassa oleva ajo-oikeutta henkilöauton kuljettamiseen.

Partiolle selvisi, että miehen kuljettama auto oli anastettu aikaisemmin. Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen