Nyt oli onnea matkassa! Henkilö putosi kivimurskaimeen Helsingissä – selvisi vammoitta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Helsingin pelastuslaitos on tiedottanut erikoisesta onnettomuudesta. Viikissä sijaitsevan rakenustyömaan työntekijöitä odotti raju yllätys, sillä kivimurskaimen sisältä löydettiin sinne päätynyt ulkopuolinen henkilö.

Helsingin kaupungin pelastuslaitos tiedotti tiistaiaamuna henkilön pudonneen tuntemattomasta syystä kivimurskaimen monttuun. Palomestari Juuso Punnonen kommentoi Ilta-Sanomille työntekijöiden ehtineen onneksi huomata miehen ennen laitteen käynnistämistä.

Tapauksen henkilö oli pudonnut murskaimeen todennäköisesti yön aikana, mutta tiedossa ei ole kuinka monta tuntia hän ehti siellä viettää. Hän selvisi tapahtuneesta ilman vakavia vammoja ja kykeni kävelemään omin avuin. Tapaukseen liittyen on sittemmin käynnistetty poliisitutkinta.