Kaksi Pendolinoa törmäsi toisiinsa Tampereella – ei henkilövahinkoja

Ohhoh! · Tim Isokivi

Tampereen rautatieasemalla tapahtui sunnuntaina yllättävä onnettomuus. Kaksi VR:n Pendolino-junaa törmäsi toisiinsa vaihtotöiden yhteydessä. Junissa ei ollut tapahtumahetkellä matkustajia, joten henkilövahingoilta vältyttiin.

Törmäyksen seurauksena kaksi junayhteyttä jouduttiin perumaan. Törmäyksen jäljet on sittemmin siivottu rautatieasemalta. Onnettomuuspaikata otetut kuvat toisiinsa nokka edellä törmänneistä Pendolino-junista levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa niin suomalaisilla kuin ulkolaisillakin tileillä.

Onnettomuustutkintakeskus Otkes on sittemmin ilmoittanut tutkivansa alustavasti sunnuntaina tapahtunutta junaonnettomuutta. Vaikka henkilövahinkoja ei sattunut, olivat onnettomuuden aineelliset vahingot Otkesin mukaan mittavia.