Katie Price saattaa joutua jouluksi vankilaan – saa tuomionsa tänään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Povipommi Katie Price menee tänään oikeuden eteen kuulemaan tuomionsa rattijuopumussyytteisiin liittyen. Maksimirangaistus on kuusi kuukautta vankeutta tai sakkomaksu. Jos hänelle käy huonosti, joutuu viiden lapsen julkkisäiti viettämään joulunsa kaltereiden takana.

Vakavassa päihdekoukussa ollut povipommi Katie Price vietti onnettomuuden jälkeen kuukauden vieroitushoidossa. Vyyhti alkoi purkautua, kun moniongelmainen nainen ajoi autonsa kyljelleen. Hänen verestään löytyi alkoholin lisäksi kokaiinia, Daily Mail uutisoi.

Viiden lapsen äidin elämää ovat koetelleet vakavat onnettomuudet, henkilökohtainen konkurssi ja päihdeongelmat. Hänellä on myös vakavia terveysongelmia. Katie Price on suunnitellut joulua normaaliin tapaan, mutta nähtäväksi jää, miten hänen käy.