90 päivää morsiamena -tähti kuoli koronaan 45-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositussa 90 päivää morsiamena -sarjassa mukana ollut Jason Hitch on kuollut. Realitytähti menehtyi koronaviruksen komplikaatioihin 45-vuotiaana. Hitch oli mukana sarjan toisella tuotantokaudella.

Jason Hitch kuoli TMZ-sivuston mukaan Yhdysvaltojen Floridassa sijaitsevan sairaalan teho-osastolla tiistaina. Miehen perhe oli hänen läsnään kuolinhetkellä. Hitch ei ollut ottanut koronarokotusta, ja perheen tietojen mukaan hän oli perusterve.

Hitch oli mukana Suomessa TLC-kanavalla esitettävässä 90 päivää morsiamena -sarjassa vuonna 2014. Hän meni realitysarjassa naimisiin Brasiliasta luokseen muuttaneen 23-vuotiaan Cássia Tavaresin kanssa. Pari erosi vuonna 2017, ja heidän avioeronsa astui voimaan seuraavana vuonna.