Aaron Carter paljasti syyn eroon: Kihlattu otti yhteyttä siskoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Aaron Carter on sai marraskuussa ppikavauvan glamourmalli Melanie Martinin kanssa. Perhe vaikutti onnelliselta, kunnes Aaron Carter ilmoitti purkaneensa kihlauksen. Syynä on luottamuksen pettämnen.

Aaron Carterin lapsen äiti ja ex-kihlattu Melanie Martin on nimittäin ottanut yhteyttä Carterin kasossiskoon, Angel Carteriin. Aaron Carter on lyönyt välit poikki perheeseensä, eikä ole ollut tekemisissä oman siskonsa kanssa ainakaan kolmeen vuoteen. Hän on myös sanonut naiselleen, että lapsuuden perhe ei ole enää osa hänen elämäänsä. Ei edes menestynyt isoveli Nick Carter.

Pieni poikavauva syntyi maanantaina 22. marraskuuta. Lapsi sai nimekseen Prince Lyric. Melanie Martin ilmoitti Aaronille muuttavansa Las Vegasiin 30.11. ja ottavansa vauvan mukaan. Nainen uhkasi, että Aaron ei tule enää koskaan tapaamaan lastaan.