Huawei Watch GT 3 myyntiin: ”Laskee harjoittelun aiheuttaman kuormituksen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologiayhtiö Huawein uusimman älykellon ennakkomyynti on alkanut Suomessa. Kahdessa kokoluokassa saatavilla oleva Watch GT 3 pitää sisällään yli sata erilaista harjoitustilaa sekä sisäänrakennetun harjoitussuunnittelijan. Laitteessa on tämän lisäksi viidennen sukupolven sykemittari ja se käyttää Suomessa kehitettyä TruSport-algoritmia.

Huawei Watch GT 3

– Harjoittelun seurannan ohella TruSport-algoritmi määrittelee muun muassa yksilölliset, käyttäjän kuntoon perustuvat dynaamiset harjoittelualueet ja laskee harjoittelun aiheuttaman kuormituksen ja harjoitusvaikutuksen sekä reaaliaikaisen suorituskyvyn ja palautumisajan erilaisista harjoitustyypeistä, Huawein Petri Wiklund kertoo.

Kellon kerrotaan laskevan käyttäjän kuluttamat kalorit aikaisempaa tarkemmin. Huawei Watch GT 3 -kellossa on edeltäjiensä tavoin myös happisaturaation mittaus, unen seuranta ja puheluiden soittaminen Bluetooth-yhteydellä. Laitteen akun luvataan kestävän suuremmassa mallissa kahden viikon ajan ja pienemmässä mallissa viikon ajan. Kello on yhteensopiva sekä Android että iPhone -puhelinten kanssa. Suomessa kellosarjan hinnat alkavat 279 eurosta.