Jessica Edström rannalla pelkissä narunpätkissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström niittää kansainvälistä menestystä somessa, sillä hänen upeita poseerauksiaan seuraa nykyisin jo lähes 300 000 ihmistä. Matkailua rakastava kurvitar jakaa seuraajilleen usein upeita kuvia vartalostaan.

Tällä kertaa Jessica nähdään somekuvassaan makoilemassa poikkeuksellisella tavalla, sillä hän on otoksessa yltä päältä hiekassa. Yllään suomalaiskaunottarella on häviävän pienet biksut, jotka muistuttavat enemmän narunpätkiä kuin rantakäyttöön soveltuvaa asua.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.