Taylor Ross käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieberin perheen lastenhoitajana muutama vuosi sitten maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Taylor Ross on seurattu somejulkkis, ja häntä on nimitetty jopa maailman seksikkäimmäksi lastenhoitajaksi. Tyylikkäitä kuvia usein varsinkin sosiaalisessa mediassa julkaiseva kaunotar lienee varsinkin isien mieleen.

Tällä kertaa kuvankaunis neitokainen on pulahtanut uimaan kotimaansa Kanadan sijaan Yhdysvalloissa, Floridan Palm Beachilla. Valkoisiin biksuihin pukeutunut kaunotar huomattiin taatusti rannalla.

Kanadalaisen Taylor Rossin sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.