80 000 mehiläistä löytyi suihkun seinästä – hurja näky videolle

Koti & Asuminen Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kodin rakenteista voi remontin yhteydessä paljastua odottamattomia yllätyksiä. Erään Yhdysvaltojen Floridassa asuvan pariskunnan tapauksessa suihkuhuoneen seinän sisältä löytyi kokonainen mehiläisyhdyskunta.

St. Petersburgissa asuvat Stefanie ja Dan Graham kertovat poistaneensa joitain vuosia sitten mehiläispesän suihkuhuoneensa läheisyydestä. Mehiläiset eivät kuitenkaan hävinneet, ja taannoisen remontin yhteydessä suihkuhuoneen seinästä löytyi vielä suurempi pesä. Sillä oli korkeutta yli kaksi metriä.

Pesässä asui noin 80 000 mehiläistä, jotka olivat ehtineet tuottaa hunajaa 45 kilon edestä. Pariskunta kutsui apuun ammattilaisen mehiläishoitaja Elisha Bixleyn. Hän otti talteen suuren osan hunajasta ja siirsi mehiläiset kaikille turvallisempaan ympäristöön.

Mehiläisten poistaminen maksoi Grahameille New York Times -lehden mukaan 800 dollaria, eli noin 700 euroa. Vakuutus ei korvannut summaa.