Ashley Benson kuvasi itseään kylppärin peilistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Ashley Benson on tullut monille tutuksi Valehtelevat Viettelijät -sarjasta. Nainen on ollut myös paljon otsikoissa rakkauselämänsä vuoksi oltuaan suhteessa ensin huippumalli Cara Delevingneen ja sen jälkeen räppäri G-Eazyyn. Ashley julkaisee ajoittain näyttäviäkin poseerauksia sosiaalisessa mediassa.

Nyt Ashley on keikistellyt kylpyhuoneen peilin edessä biksuissa ja ikuistanut samalla itseään kuviin kännykällään. Luonnollisesti kuvat päätyivät sen jälkeen sosiaaliseen mediaan kaunottaren seuraajien ihasteltavaksi. Suosio onkin ollut suurta, sillä kuvakooste on saanut yli 400 000 tykkäystä.

Ashley Benson seurusteli ensin kaksi vuotta Cara Delevingnen kanssa ja sen jälkeen yhdeksän kuukautta G-Eazyn kanssa. Naisen mielestä on tärkeää, että hänen rakkauselämänsä pysyy mahdollisimman yksityisenä. 31-vuotias tähti pitää suhteita enemmän pyhänä kun tärkeät hetket pysyvät vain kahdenkeskeisinä. Benson ei kuitenkaan voi vaikuttaa paparazzien nappaamiin kuviin, minkä vuoksi suhteista lopulta tulee aina julkisia ainakin osittain.