IL: Antti Railion loppuvuoden keikat peruttiin: ”Harmittaa ihan hirveästi”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa The Voice of Finland -ohjelmasta tunnettu laulaja Antti Railio on joutunut perumaan loppuvuodeksi suunnitellut esiintymisensä. Taustalla on vakavaksi kuvailtu sairastuminen. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Ongelmat alkoivat itsenäisyyspäivän tienoilla, jolloin Antti Railion vointi heikentyi. Oireiden pahetessa laulajalta otettiin keuhkokuvat, jotka paljastivat hänen sairastuneen keuhkokuumeeseen. Tulehdusarvot ovat parantuneet antibioottien syömisen ja lepäämisen myötä, mutta Railiolla on edelleen mitattu 38,5 astetta kuumetta.

Railion oli määrä esiintyä kirkkokonserteissa, Raskasta joulua -tapahtumassa Hartwall Arenalla ja uutenavuotena Sulkavan Tiittalan kartanossa. Kaikki hänen esiintymisensä on kuitenkin jouduttu perumaan. Laulaja pahoittelee keikkojen peruuntumista faneilleen.

– Harmittaa ihan hirveästi, että näin kävi. Kuinka kauan sitä on odottanut, että pääsee taas tekemään töitä ja keikoille, niin sitten käy näin, Railio kuvaili Iltalehdelle.