Nerokas niksi pakkaamiseen – näin saat lisätilaa matkalaukkuun

Matkailu · Terhi Piiroinen

Maailman luulisi avautuvan hiljalleen, kun ihmiset ovat saavuttamassa laumasuojan koronavirukselle. Vielä nyt rajoja suljetaan ahkerasti ja asetetaan erilaisia ehtoja, mutta pian yhä useammalla on mahdollisuus pysyä terveenä ja matkustaa maailmalle negatiivisella koronavirustestillä.

Edullisia lentoja on tarjolla paljon. Hinnat on saatu usein alas siten, että matkustajat maksavat erikseen lisäpalveluista, kuten ruumaan menevästä matkalaukusta. Jos haluaa maksimoida käsimatkatavaroiden määrän, kannattaa vaatteet rullata pieneen vetolaukkuun tai reppuun.

Rullaaminen on helppoa ja paketti pysyy tiiviinä kumilankojen avulla. Jos reissuun ottaa mukaan vaihtokengät, kannattaa myös niiden sisään rullata sukkia. Kosmetiikka kulkee mukana pienissä matkapurnukoissa ja omassa litran kokoisessa, läpinäkyvän muovisessa toilettilaukussa.