Pariskunta tositoimissa ravintolan vessassa – poliisi pidätti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Harva uskoo joutuvansa kaltereiden taakse, koska suorittaa rakkauden tekoja. Näin tapahtui kuitenkin floridalaiselle Kathryn Trammelille, joka oli innostunut intiimeihin seikkailuihin miespuolisen ystävänsä kanssa ravintolan vessassa. Valitettavasti vessan lavuaari meni siinä tuoksinnassa rikki.

Pari oli yllätetty vessasta jo aiemmin, ja ravintolan henkilökunta oli pyytänyt Trammelia ja hänen kumppaniaan poistumaan Irish 31 -nimisestä anniskeluravintolasta Seminolen kaupungissa. Kaksikko oli mennyt vessasta baarin puolelle välittämättä kehoituksesta. Sen jälkeen he olivat palanneet uudelleen saniteettitiloihin jatkamaan siitä mihin jäivät.

Paikalle soitettiin lopulta poliisit, jotka totesivat vessan lavuaarin menneen rikki. Trammel pidätettiin ja asetettiin vahingoista korvausvelvollisuuteen. Tiedossa ei ole, miten hänen partnerilleen on käynyt tässä erikoisessa tilanteessa, The Smoking Gun uutisoi.