Harry Stylesiin rakastunut Olivia Wilde hehkuttaa: ”Olen onnellisempi kuin koskaan aiemmin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-tähti Olivia Wilde erosi viime vuoden lopulla hänen pitkäaikaisesta kihlatustaan, koomikko Jason Sudeikisistä. Tammikuussa Wilde alkoi seurustelemaan nuoremman brittipopparin Harry Stylesin kanssa. Olivia Wilde on ollut Voguen haastattelussa.

– Olen onnellisempi kuin koskaan. Lisäksi voin paremmin kuin ikinä aiemmin, ja on mahtavaa tuntea tällä tavalla, Olivia Wilde hehkuttaa Voguen numerossa.

Nainen ei suoraan viittaa Harry Stylesiin, mutta pariskunnan suhde on yleisesti tiedossa. Wildellä on lasta, 7-vuotias Otis ja 5-vuotias Daisy. Hän muutti Harry Stylesin luokse aiemmin tänä vuonna. Wilde uskoo, että mitä onnellisempi vanhempi on, sitä paremmin hän voi lapsensa kasvattaa.