Homer Simpsonin onnettomuuksien hoitokulut laskettiin – 127 miljoonan euron lasku

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa käytetään verovaroin maksetun terveydenhoidon sijaan vakuutuksia. Nyt Los Angelesissa toimiva vakuutusyhtiö Downtown L.A. Law Group on laskenut, kuinka paljon keltaisen animaatioperheen isä Homer Simpson on saanut aikaiseksi sairaalalaskuja kommelluksillaan.

Homer Simpsonille on tapahtunut eniten aivotärähdyksiä ja niiden aiheuttamia vaurioita. Hän on myös halvaantunut. Miehellä on ollut huonoa tuuria, mutta hän on myös varsin kömpelö. Onnettomuuksia on kertynyt kolmen vuosikymmenen aikana yli 50 kappaletta.

Onnettomuuksiin erikoistunut laki- ja vakuutusalan yritys laski, että Homer Simpsonin loppulasku olisi noin 143 miljoonaa dollaria, eli 127 miljoonaa euroa. Yksi aivovamma hoitoineen maksaa amerikkalaisille ilman vakuutuksia noin 1,5 miljoonaa euroa. Simpsonilla on kuitenkin vakuutus jo pelkästään siksi, että hän työskentelee voimalaitoksessa.