Pasha Pozdniakova pani uimapukunsa koetukselle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova nähtiin taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on jo yksin Instagramissa jo lähes puolitoista miljoonaa seuraajaa. Pasha on siten yksi kansainvälisesti seuratuimmista suomalaisista somejulkkiksista.

Tällä kertaa huippunäyttävä Pasha on keikistellyt sosiaalisen median seuraajiensa iloksi keltaisessa uimapuvussa, joka on joutunut tiukkaan paikkaan Pashan tunnetusti muhkeiden kurvien ansiosta.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan miestenlehden sopimuksesta, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan sen kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa lehden Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa.