Lottie Moss ei kurvejaan peittele – seuraajille näyttävää kuvamateriaalia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Lottie Moss tunnetaan jo 1990-luvulla kuuluisuuteen nousseen huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin myös 23-vuotias Lottie on luonut uraa mallina. Viime aikoina hän on avautunut asenteistaan aikuisten väliseen intiimiin kanssakäymiseen liittyen.

Tällä kertaa vapaamielisenä mallikaunottarena tunnettu Lottie on poseerannut upeassa ruskeasta uimapuvussa, joka paljasti poikkeuksellisen paljon etumusta. Tällaisia luomuksia näkisi varmasti mielellään ensi kesänä myös suomalaisilla uimarannoilla.

Lottie Moss kertoi taannoin pitävänsä petihommia ihmisen perustarpeena ja vertaa niiden harrastamista hampaiden pesuun. Hänen mukaansa kyseessä on jokaiseen päivään kuuluva aktiviteetti. Lottie sai taannoin potkut mallitoimistostaan asenteensa vuoksi ja siksi, että perusti rohkeita kuvia julkaisevan OnlyFans -tilin. Se oli mallitoimistolle liikaa.