Komediatähti löytyi kuolleena pihaltaan – oli pudonnut parvekkeelta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornian Los Angelesissa asunut amerikkalainen koomikko ja näyttelijä Trevor Moore löydettiin kuolleena kotitalonsa pihamaalta elokuussa. Nyt miehen ruumiinavaus on suoritettu ja kuolinsyyksi on osoittautunut tylppä päävamma.

Vamma on syntynyt siitä, kun Moore on pudonnut talonsa toisessa kerroksessa sijaitsevalta parvekkeelta. Putoamisonnettomuutta on edeltänyt vahva humalatila. Hänen asunnossaan oli ollut runsaasti alkoholia ja tyhjiä viinapulloja. Putoaminen on kuitenkin ollut vahinko.

Miehellä ei ollut lapsia, mutta vaimo jäi kaipaamaan. TMZ-lehden mukaan Moore oli alkoholisoitunut. Hänet muistetaan Yhdysvalloissa esitetystä The Whitest Kids U’Know -televisiosarjasta sekä kymmenen vuoden takaisista elokuvista Miss March ja The Civil War on Drugs.