Muistatko 90 Päivää morsiamena -sarjan Debbien? Hurjan muodonmuutos yllättää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -sarjasta tuttu Debra ”Debbie” Johnson tuli tunnetuksi realityohjelmaan osallistuneen Coltin äitinä. Nyt nainen etsii itse seuraa ohjelman kuvatessa treffielämää. Hän kuitenkin aikoo käydä läpi hurjan muodonmuutoksen ennen deittailua.

90 päivää: The Single Life -sarjassa näytetään, kuinka Debbie valmistautuu kokonaisvaltaisesti treffeille Jay-nimisen miehen kanssa. 65-vuotias nainen on tavannut miehen treffisovelluksen kautta ja Jay on häntä nuorempi. Debbie haluaa tehdä mieheen vaikutuksen ja haluaisi tavallista ystävyyttä syvemmän suhteen.

– Hän ei kehunut ulkonäköäni kertaakaan. Tämä oli suuri ilta, olin treffeilläni Jayn kanssa ja panostin paljon vaivaa valmistautuakseni treffeille. Otin Botoxia, sain kryoterapian ja panin hiukseni kuntoon. Näin todella paljon vaivaa, eikä Jay sanonut mitään. Olen todella pettynyt, Debbie kuvaili tuntemuksiaan E! Newsin mukaan.