David Hasselhoff vietti joulua tyylikkäästi – paidassa oma kuva

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koko maailman Ritari Ässä, eli David Hasselhoffl, on julkaissut sosiaaliseen mediaan kuvia omasta joulunvietostaan. Kuvaparissa näkyy hauska yksityiskohta. Miehellä on nimittäin joulupaita, jossa komeilee hänen oma kuvansa.

– Merry Hoffmas! Toivotan kaikille uutta vuotta Rodney Kingin tyyliin: “Emmekö vain voisi tulla toimeen keskenään?”, Hasselhoff kirjoittaa Facebookissa.

Miehellä näyttää olevan herkulliset jouluantimet pöydässään ja perinteinen eurooppalaistyylinen joulukuusi. Tiedossa ei ole, missä päin maailmaa David Hasselhoff jouluaan viettää. Hän on syntynyt Yhdysvalloissa, mutta omaa osittain saksalaiset sukujuuret. Hän täyttää ensi kesänä 70 vuotta.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=463380628490458&set=a.332575984904257