Marika Fingerroos kuvasi itsensä saunassa: ”Kaikki sai mitä halusi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuden valokeilassa jo vuosikymmeniä paistatellut salarakas ja kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina varsinaisen pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä vain sosiaalisessa mediassa. Fingerroos on jatkanut myös joulun aikaan totuttuja poseerauksia varsinkin miespuolisten seuraajiensa iloksi.

Rohkeat kuvat saivat jatkoa, kun Marika kuvasi itsensä poseeraamassa saunan lauteilla punaviinilasillisen kanssa. Kuvatekstin perusteella joulu oli mennyt häneltä ja perheeltään mainiosti.

– Joulu oli hyvä. ja kaikki sai mitä halusi. No words, Marika Fingerroos kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.