Tauski ryhtyy myymään etäkeikkoja faneilleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisen iskelmätaivaan supertähti Tauno ”Tauski” Peltonen on laajentanut esiintymistapojaan koronavuoden aikana. Miehen on voinut tilata aiemmin esiintymään muun muassa äidin tai mummon ovelle ruukkuhortensian kera äitienpäivänä. Nyt hän on laajentanut bisnestä.

– Tilaa helposti Tauskin etäkeikka tai videotervehdys. Häät, polttarit, synttärionnittelut, tyttöjen tai äijien ilta yms. Aina on hyvä syy juhlia, Tauski mainostaa Instagramissa.

Hinnan saa varmastikin selville yhteydenoton kautta. Musiikki- ja tapahtuma-ala on ollut helisemässä koronavirusrajoitusten vuoksi. Tauski on pyrkinyt laajentamaan bisnestään sitkeästi. Hän on esiintynyt aktiivisesti 80-luvulta lähtien ja lukeutuu suomalaisten tunnetuimpien iskelmähittien esittäjiin. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat Sinä vain lisäksi Haavemaa ja Niin minä sinulle kuulun.