Arnold Schwarzeneggerin avioero viimein voimaan – asumuserossa jo 10 vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toimintatähti Arnold Schwarzenegger erosi vaimostaan Maria Shriveristä pettämisen ja avioliiton ulkopuolisen lapsen takia vuonna 2011. Avioero laitettiin vireille, mutta se laitettiin muutama vuosi myöhemmin jäihin. Pari jäi pohtimaan, haluaisivatko he kuitenkin olla yhdessä.

Luonnollisesti 25 vuoden avioliiton jälkeen suhdetta oli vaikea hyvästellä kokonaan, eikä pariskunnalla ollut motivaatiota lähteä jakamaan omaisuuttaan. Nyt se on kuitenkin tapahtunut. Schwarzenegger ja Shriver ovat virallisesti eronneet tuomarin päätöksellä. TMZ-lehden mukaan molemmat osapuolet ovat saaneet puolet heidän 400 miljoonan dollarin suuruisesta omaisuudestaan.

Schwarzenegger ja Shriver menivät naimisiin vuonna 1986. Heillä on neljä lasta: 32-vuotias Katherine, 30-vuotias Christina, 28-vuotias Patrick ja 24-vuotias Christopher. Lisäksi Schwarzeneggerillä on vuonna 1997 syntynyt poika Joseph Baena, jonka mies sai taloudenhoitaja Patty Baenan kanssa.