Mitä ihmettä? Demi Lovato leikkasi päänsä kaljuksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Demi Lovato on muokannut ulkonäköään viime vuosina. Ensin hän leikkasi pitkät hiuksensa lyhyeksi ja nyt hän on kokonaan kalju. Hiukset ovat muutaman millin sängellä.

Demi Lovato: Dancing With The Devil -sarjassa nainen paljast yksityiskohtia yliannostuksestaan ja siitä miten hän on huumeiden käyttämisen vuoksi saanut kolme aivoinfarktia ja yhden sydänkohtauksen. Hänellä on elämässään taustalla lukuisia ja isoja traumoja, joista toipuminen kestää aikansa. Hiusten ajeleminen voi olla yksi keino tavallaan syntyä uudestaan.

Demi Lovato esittelee uutta tyyliään videolla Instagramissa. Naisen mukaan video on kuvattu FaceTime-palvelulla. Hän on lisännyt videoon merkinnän englanniksi ”fresh start”, mikä tarkoittaa uutta alkua. Hän on 29-vuotias ja muunsukupuolinen artisti.