Temptation Islandin Jemina avautui yllätyslähdöstään: ”Oli päästävä kotiin ennen kuin oma pää hajoaa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Temptation Island -realitysarjassa nähtiin keskiviikkona yllätyskäänne, kun pariskuntiin kuuluneet Jemina ja Tony jättivät sarjan. Päätöksen taustalla oli Tonyn halu erota Jeminasta.

Nyt Jemina on kommentoinut tapahtunutta Instagram-tarinoissaan. Hänen mukaansa lähtöpäätös oli vaikea, raskas ja pitkään harkittu, mutta lopulta oikea. Jeminan mukaan päätökseen vaikutti myös hänen tuntemansa huono olo, jota ei televisiossa näytetty.

– Ainut syy miksi jäin päivä päivältä oli Tony. Tonylla oli hauskaa enkä halunnut lähettää häntä kotiin. Lopulta kumminkin mulle tuli stoppi ja oli päästävä kotiin ennenkun oma pää hajoaa, Jemina kirjoitti.

– Välissä oli tokia parempia hetkiä. Eikä se huono olo johtunut vain Tonysta. Mulla oli paljon traumoja, jotka palasivat tossa ympäristössä, Jemina jatkoi.

Jeminan mukaan painolastia kasvatti myös se, että hän laittoi muut aina etusijalle. Omia haasteita loi myös kotin palaaminen. Jemina kuvailee viime syksyä elämänsä vaieimmaksi, ja hän vietti paljon aikaa yksin kotonaan.

Jemina kertoo keskustelleensa Tonyn kanssa perinpohjaisesti kotona. Pari tapailee edelleen toisiaan ja katsoo päivä kerrallaan, mitä suhteesta tulee. Jemina kuvailee Tonya mahtavaksi ihmiseksi, josta tuotiin sarjassa esiin paljon negatiivisia puolia.

Myös pariskunnan koiran kohtalo tuli esiin Jeminan Instagram-tarinoissa. Jeminan mukaan koira on hänen omistuksessa, mutta Tony näkee edelleen koiraa paljon parin viettäessä yhteistä aikaa.