90 Päivää morsiamena -sarjan Debbie järkyttyi – mies ghostasi juuri ennen treffejä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -sarjasta tuttu Debra ”Debbie” Johnson tuli tunnetuksi realityohjelmaan osallistuneen Coltin äitinä. Nainen etsii itse seuraa ohjelman kuvatessa treffielämää. Hän on menossa toisille treffeille Jay-nimisen miehen kanssa, kun ilta yllättäen peruuntuu.

Debbie kertoo pojalleen Coltille ja hänen naisystävälleen Vanessalle, että ei ole kuullut treffikumppanistaan juuri mitään. Hän on kuitenkin valmistautunut siihen, että mies tulee hakemaan häntä illanviettoon. Puolen tunnin odottelun jälkeen totuus alkaa selvitä. Colt ja Vanessa kehottavat soittamaan miehelle, mutta puhelu menee vastaajaan.

Jay ghostaa Debbien, eli hylkää ilman selityksiä. 65-vuotias Debbie on järkyttynyt, miten ihmiset voivat kohdella toisiaan yhtä epäkunnioittavasti. Hän kysyy, kuinka vaikeaa olisi lähettää esimerkiksi tekstiviesti ja kertoa, että kiinnostus ei riitä. Hänen lienee aika suunnata katse eteenpäin kypsempiin miehiin.