Rihanna riisui vaatemerkkinsä videolle – povi varasti huomion uudenvuoden julkaisussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadoslaistaustainen poptähti Rihanna tunnetaan paitsi musiikistaan, myös esimerkiksi näyttelijänä, muotisuunnittelijana ja yrittäjänä. Taannoin Rihanna nimettiin itsenäistyneen Barbadoksen valtion viralliseksi kansallissankariksi.

Tällä kertaa Rihanna on esitellyt vuodenvaihteen kunniaksi sekä vartaloaan että samalla myös oman brändinsä tuotteita upealla videolla, jonka hän julkaisi sosiaaliseen mediaan.

Viimevuosina tähti on panostanut erityisesti alusvaatteisiin keskittyvään Savage X Fenty -vaatemerkkiinsä. Rihanna nähdään usein esittelemässä mallistonsa tuotteita. Rihannan tuorein albumi on vuonna 2016 julkaistu albumi Anti. Sen jälkeen fanit ovat saaneet odotella Rihannalta uutta musiikkia hänen keskittyessä bisneksiinsä.