Miss Suomi Essi Unkuri surun keskellä: ”Eilen syttyi taivaalle uusi tähti”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kruunua kantava Miss Suomi Essi Unkuri on surrut rakkaan Badding-koiransa poismenoa. Peräti 14,5-vuotias koira oli ollut Essin pitkäaikainen haave, kunnes hän sai lemmikin ollessaan yhdeksänvuotias.

– Eilen syttyi taivaalle uusi tähti, koiraenkelinä meidän rakas Badding tästä maailmasta lähti. Tämä joulu oli täynnä rakkautta ja iloa, mutta myös suurta surua ja luopumisen tuskaa. Eilen 30.12.2021 oli aika sanoa viimeiset hyvästit ja päästää rakas koiramme Badding taivaaseen, Unkuri kirjoittaa Instagramiin kuvamuistojen kera.

Essi Unkurilla ja hänen poikaystävällään Viljami Harjuniemellä on Hertta-niminen koira, joka pääsi Essin vanhemmille hoitoon. Essi kirjoittaa Instragramin tarinoissaan, että Hertan avulla hänen vanhempansa eivät joudu kokemaan Baddingin poismenoa niin lohduttoman hiljaisena.