Lumikello-sarjan näyttelijä kuoli yllättäen 29-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Disney+ -suoratoistopalvelun sarjassa Snowdrop, eli Lumikello-nimisessä ohjelmassa näytellyt 29-vuotias Kim Mi-soo on kuollut. Hän menehtyi yllättäen, eikä eteläkorealaisen kuolinsyytä ole kerrottu julkisuuteen. Näyttelijän kuoleman vahvisti hänen agenttinsa.

Nuorena menehtyneen Kim Mi-soon perhe on surun murtama ja järkyttynyt kuolemasta. Uutta Lumikello-sarjaa on ryhdytty esittämään suoratoistopalvelussa hiljattain, 18. joulukuuta. Vuoteen 1987 sijoittuva draamasarja kertoo eteläkorealaisesta demokraattiliikkeestä, eikä se ole saanut pelkästään myönteistä vastaanottoa.

Kim Mi-soo on näytellyt myös Human Luwak ja Hi Bye, Mama -televisiosarjoissa ja esimerkiksi elokuvissa Memories ja Kyungmi’s World. Kim menehtyi keskiviikkona 5. tammikuuta, Variety uutisoi.