Mikä suppailija! Natasha lautaili biksuissa – venytteli samalla näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen mallikaunotar Natasha Oakley on poseerannut viime aikoina mainosten ja mallikuvien sijaan pääasiassa bikineissä, kun hän on nautiskellut olostaan maailman aurinkorannoilla. Nyt Natasha on muistellut taannoista upeaa lomamatkaansa, joka suuntautui tällä kertaa todelliselle luksussaarelle.

Oakley vietti nimittäin lomaansa yksityisellä saarella Fijillä, jossa ohjelmassa oli yleisen lekottelun lisäksi myös esimerkiksi suppailua ja suppilaudalla venyttelyä.

Natasha Oakley on australialainen bikinimalli, joka toimii myös yrittäjänä. Nykyisin hän asuu kengurumaan sijaan Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Hän on toiminut malliurallaan esimerkiksi Stone Fox ja Acacia -uimapukumerkkien mallina.