Britney Spears esitteli pakaroitaan häviävän pienissä stringeissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Britney Spears on ottanut ilon irti 13 vuotta kestäneen holhouksen päättymisestä. Nainen esittelee treenattua vartaloaan ilolla, ja nyt hän on julkaissut kuvan paljaasta pepustaan. Naisella on korkokengät ja punaiset narustringit.

Britney Spears on mitä ilmeisimmin ollut Andrea McClainin valokuvattavana. Hän on julkaissut makupaloja kuvaussessiosta omalla Instagram-kanavallaan. Kuvista näkee ainakin sen, että nainen on ollut selkätreenipäivänä paikalla harjoituksissa.

Britney Spears vapautui isänsä holhouksesta viime vuoden syyskuussa. Hän on sen jälkeen suunnitellut laulajan uran jatkamista sekä kihlattunsa Sam Asgharin kanssa avioitumista. Spearsin omaisuuden arvo on noin 60 miljoonaa dollaria.