Poliisi tyrmistyi autoilijan tuulilasista Helsingissä: ”Ei ole todellista”

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisi on jälleen kuluneen talven aikana joutunut muistuttamaan autoilijoita ajoneuvon ikkunoiden putsaamisen tärkeydestä. Lumen, jään tai huurun peittämä tuulilasi voi aiheuttaa liikenteessä vakaviakin vaaratilanteita.

Helsingin liikennevalvontatoimintoa johtava ylikomisario Dennis Pasterstein jakaa usein Twitterissä kuvia liikenteessä todistetuista edesottamuksista. Maanantaina 10. tammikuuta hän jakoi otoksen auton tuulilasista, jonka läpi näkeminen oli käytännössä mahdotonta huurustumisen vuoksi. Autoilija sai Helsingin Koulutiellä sakot liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

– Ei ole todellista, mutta on se vaan uskottava kun partio lähetti kuvan kentältä. Liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sakko kuljettajalle, Pasterstein kirjoitti twiitissään.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.