Poliisilla hurja takaa-ajo Vihdissä – otti kiinni karanneen ravihevosen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Liikennettä valvovamassa olleet Länsi-Uudenmaan poliisit päätyivät joulupäivänä yllättäviin tositoimiin. Sen aiheutti karkaamaan päässyt ravihevonen. Poliisi julkaisi tilanteesta taltioidun videon Facebook-tilillään.

Tilanne sai alkunsa 25. joulukuuta Vihdin Vanhalla Turuntiellä. Joululiikennettä valvoneiden poliisien auton edessä vilahti irrallaan ollut ravihevonen kärryjen kera. Hevonen oli jatkanut matkaansa ohjastajan jo pudottua kyydistä.

Poliisin mukaan vaaranpaikkoja oli matkan aikana useita. Tapauksella oli kuitenkn lopulta onnellinen loppu poliisin pysäytettyä hevosen vauhdista poliisiautin ikkunasta käsin. Hevosen omistaja saapui nopeasti paikalle ottamaan karkurin haltuunsa, ja väsynyt eläin toimitettiin kotiinsa hevoskuljetusauton kyydissä. Katso video alta tai tästä.