Natalia Borges lenkkeili biksuissa koiran kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat pysyttelemään jonkin aikaa huipulla. Yksi tulevaisuuden todennäköisistä tähdistä on brasilialainen Natalia Borges, joka nousi muutama vuosi sitten paparazzien tähtäimiin, mutta ei vieläkään paistattele kovin usein julkisuuden valokeilassa.

Nyt huippunäyttävä kaunotar on ulkoiluttanut lemmikkikoiransa uimarannalla, ja asu oli tietenkin asiaankuuluva. Punaisissa biksuissa lenkkeillyt Natalia ei varmasti jäänyt keneltään rannalla käyskenneltä huomaamatta.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.