Poliisi löysi huumepussin miehen sukuelimen ympäriltä: ”Ei ole minun”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Omistatko sinä kaiken, mitä löytyy housujesi sisäpuolelta? Floridalainen mies kielsi äsken omistavansa huumausaineita sisältäneen muovipussin, joka oli kääritty hänen sukuelimensä ympärille. Poliisi ei uskonut miehen selityksiä.

Viranomaiset pysäyttivät 27-vuotiaan autoa ajaneen Darius Owensin, jonka kyydissä istui 34-vuotias Patrick Florence. Miehen istuimen alta löydettiin käsiase, vaikka hän ei tuomittuna rikollisena saisi käyttää sellaista. Tarkemmassa etsinnässä löydettiin muovipussi, mikä oli kääritty Florencen sukuelimen ympärille.

”Se ei ole minun”, Florence väitti poliiseille. Pussissa oli kokaiinia ja metamfetamiinia. Hänellä on kontollaan useita kokaiinituomioita. Poliisit päättivät, että oikeus saa päättää kuuluivatko huumeet miehelle. Sen aikaa hän saa odottaa tuomiotaan kaltereiden takana 24.000 dollarin suuruista takuusummaa vastaan, The Smoking Gun uutisoi.