Rikkaiden miesten rahoilla elävä Garrett: ”Haluan jättisuuret pakarat”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesissa asuva parikymppinen Garrett on rahoittanut koko elämäntyylinsä rikkaiden herrasmiesten turvin. Hän haaveilee muovisesta ulkonäöstä, jotta voisi saavuttaa enemmän julkisuutta. Ennen hän käytti valtavan määrän täyteaineita huuliinsa, nyt hän haluaa silikonit pakaroihinsa.

– Haaveilen puolen litran pakaroista, mutta lääkärini sanoi sen olevan liikaa. Olen nyt kiinnostunut pienemmästä määrästä, kunhan saan peppuni isommaksi, Garrett kertoo Trulyn haastattelussa.

Hänellä on ollut aiemmin komplikaatioita överiksi menneiden toimenpiteiden vuoksi, joten Garrettin ystävät ovat huolissaan hänen hingustaan täyttää kehoa täyteaineilla. Hän kuitenkin varaa ajan beverlyhillssiläiselle klinikalle, joten näemme varmastikin tulevaisuudessa, minkälaiset pakarat hänelle on tehty.