Jenni Vartiainen synnytti lapsen – ihastuttava kuvapäivitys someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulaja-lauluntekijä Jenni Vartiainen paljasti heinäkuussa perheensä kasvavan. Hän kertoi tuolloin sosiaalisessa mediassa odottavansa toista lastaan. Jenni jakoi isänpäiväsunnuntaina sosiaalisen median seuraajilleen kuvan, joka osoitti raskauksen olevan jo pitkällä. Vuodenvaihteessa hän julkaisi jälleen kuvan, jonka yhteydessä kertoi synnytyksen tapahtuvan minä päivänä hyvänsä.

Nyt odotettu hetki on tapahtunut ja pienokainen syntynyt maailmaan New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Vartiainen kertoi asiasta sosiaalisessa mediassa julkaisemallaan ihastuttavalla kuvalla vastasyntyneen pienoisesta kädestä. Kuvan yhteydessä Jenni totesi lyhyesti ja ytimekkäästi ”Vihdoin hän on täällä”.

Jenni Vartiainen nousi julkisuuteen aikoinaan Popstars-ohjelmassa perustetun Gimmel-yhtyeen ansiosta, ja aloitti tyttöbändin hajoamisen jälkeen menestyksekkään uran sooloartistina. Hänellä on puolisonsa kanssa ennestään yksi lapsi, lokakuussa 2019 syntynyt esikoinen. Vartiainen asuu nykyään perheineen New Yorkissa.