Mikä kaula-aukko! Kim Kardashianin asu nosti poven pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuvuodesta Kim Kardashianista eronnut Kanye West on yrittänyt saada lastensa äitiä viime aikoina takaisin, mutta turhaan. Kim Kardashian toimitti jo aiemmin viralliset eropaperit oikeuteen ja poisti Kanyen West-sukunimen omansa yhteydestä. Julkkisparin avioero oli viihdemaailmassa viime vuoden suurin erokohu. Kim on sittemmin poseerannut sinkkukaunottarena lekottelemassa ympäri maailmaa.

Nyt Kim Kardashian nähdään esittelemässä etumustaan asussa, joka on varustettu melkoisen suurikoisella kaula-aukolla. Se nimittäin varmisti, että miesten katseet osuvat taatusti leuan alapuolelle ainakin alkuun.

Kim Kardashian käyttää nykyisin pelkästään tyttönimeä, E! News uutisoi. Ei ole tiedossa, aikooko hän poistaa West-osuuden myös hänen kosmetiikkamerkistään, jossa on nimikirjaimet KKW. Pariskunnan omaisuus on yhä jakamatta, eikä lasten huoltajuudesta ole sovittu. Nyt Kim julkaisi sosiaalisessa mediassa itsestään ja siskostaan myös upean lapsuuskuvan vuodelta 1994.