Räppäri Kodak Black otti kaiken irti NHL-pelistä – härskiä menoa VIP-aitiossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

NHL-liigan Florida Panthersin ja Vancouver Canucksin välisessä ottelussa heilui tiistaina 11. tammikuuta jokin muukin kuin verkko. Hämmennystä herätti yhdysvaltalainen räppäri Kodak Black, joka vaikutti harrastaneen intiimiaktia katsomossa. Kodak Black kuvattiin ensin seuraamassa ottelua katsomosta käsin.

Peli ei ilmeisesti pitänyt tarpeeksi hyvin mielenkiintoa yllä, sillä myöhemmin hiphop-tähti kuvattiin muissa puuhissa naisseuralaisensa kanssa. He näyttivät harrastavan aitiokatsomossa seksiä. Kodak Black ei kuitenkaan mitä ilmeisimmin harrastanut aitiokatsomossa varsinaisesti seksiä. Myöhemmin sosiaalisessa mediassa levinnyt video paljasti kummankin osapuolen vain tehneen twerkkaustyylisiä tanssiliikkeitä vaatteet päällä.

Ottelun voittajaksi nousi lopulta Florida Panthers luvuin 5-2. Kentällä nähtiin myös suomalaisia jääkiekkonimiä, sillä joukkueen riveissä pelasivat Aleksander Barkov ja Anton Lundell.