Kylie Jenner rikkoi some-ennätyksen – ohitti Ariana Granden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman seuratuimpiin nuoriin tähtiin lukeutuva Kylie Jenner on rikkonut virstanpylvään somessa. Kosmetiikkamoguli ja Kardashianit -tähti on ensimmäinen nainen, jolla on 300 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Aikaisemmin Instagramin seuratuimman naisen titteli kuului poptähti Ariana Grandelle. Hän putosi jaetulle toiselle sijalle Selena Gomezin kanssa noin 289 miljoonalla seuraajalla. Kaikista seuratuin henkilö somepalvelussa on edelleen jalkapalloilija Cristiano Ronaldo, jota seuraa hurjat 388 miljoonaa Instagram-käyttäjää.

Seuraajien määrän kasvamisesta huolimatta Kylie Jenner on viettänyt viime aikoina suhteellista hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa. Sometauon taustalla oli tapaus, jossa 10 ihmistä kuoli Jennerin kumppani Travis Scottin konsertissa Texasissa marraskuun alussa. Jenner odottaa parhaillaan toista lastaan Scottin kanssa.