Poliisi narautti ajokiellossa olevan pakettiautoilijan Riihimäellä – kyydistä löytyi lisää yllätyksiä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisin haaviin jäi keskiviikkoaamuna ajokiellossa ollut mies kuljettamassa pakettiautoa. Poliisipartio pysäytti ajoneuvon liikennevalvonnan yhteydessä Riihimäen keskustassa. Autoa kuljetti kolmekymppinen mies.

Miehellä on kontollaan kahdeksan aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista ilman ajokorttia vuoden sisällä. Partio havaitsi, että pakettiauton takatilassa oli moottoripyörä ja skootteri, joista moottoripyörä oli ilmoitettu anastetuksi. Skootteriakin epäillään varastetuksi.

Auton kyydissä oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa, noin nelikymppiset mies ja nainen. Kolmikko otettiin kiinni ja turvallisuustarkastuksen yhteydessä kyydissä olleiden naisen ja miehen hallusta löytyi huumausaineita. Poliisi teki tapahtumaan liittyen kotietsinnän, jonka yhteydessä takavarikoitiin varastetuksi epäiltyä omaisuutta. Poliisi tutkii asiaa muun muassa kätkemisrikoksina, huumausainerikoksena, varkautena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.